Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van door Robert's uit te voeren diensten en werkzaamheden. Neem gerust contact op als u vragen heeft.
Afbouw

Onder afbouw vallen veel verschillende werkzaamheden. Denk aan systeemplafonds plaatsen, scheidingswanden maken, verlichting inbouwen, stuc- en schilderwerk. Robert Klussendienst kan u adviseren over de beste manier om de werkzaamheden uit te voeren en zullen een planning maken om er voor te zorgen dat u niet voor verassingen komt te staan.

Carport, garage en garagedeuren

Heeft u geen beschutte plaats om uw auto te stallen, dan kunt u nu een carport laten bouwen door Robert Klussendienst. Of heeft u een bestaande garage en wilt u deze verbouwen? Dat kan Robert Klussendienst ook voor u doen.

Gevelbekleding

Wilt u uw houten dakrand of boeien vervangen door kunststof of wilt u een volledige gevelbekleding van kunststof? Of heeft u andere werkzaamheden aan de gevel die uitgevoerd dienen te worden? Robert Klussendienst kan alle gevelwerkzaamheden voor u uitvoeren.

Lambrisering
Wilt u iets extra’s met de wanden in uw woning? Een lambrisering is een wandbetimmering die bestaat uit paneelwerk, aangebracht tegen het onderste gedeelte van een binnenmuur of wand. De betimmering bestaat uit houten panelen of latten die een bescherming voor de wand vormen of een versierend element zijn.
Meubels / kasten
Ziet u veel leuke meubels of een mooi interieur, maar heeft u net iets anders in gedachten of heeft u altijd al zelf iets willen ontwerpen? Of het nu gaat om het repareren, renoveren, ontwerpen of bouwen van uw meubels.
Overkapping of veranda
Wilt u extra leefruimte? Betrek dan buiten bij binnen. Een overkapping of veranda zorgt voor meer beleving. Buiten zijn is heerlijk en als u een overdekte plek heeft om te zitten en ontspannen, zult u werkelijk genieten.
Plafond

Heeft u werkzaamheden aan uw plafond die verricht dienen te worden? Of het nu gaat om het plaatsen van spotjes, het verlagen van een plafond of de afwerking van een plafond, hiervoor is Robert Klussendienst de juiste vakman. Het plafond is namelijk het enige oppervlak in huis wat compleet onbedekt is. Daarom is de afwerking extra belangrijk.

Renovatie en verbouwen

Bij een verbouwing of renovatie is het belangrijk dat u begrepen wordt. Uw wilt natuurlijk dat uw wensen doorgevoerd worden in het eindresultaat. Robert Klussendienst is erg vakkundig en bepaalt samen met u de aanpak. Of het nu gaat om het renoveren van een WC, badkamer, keukenkastjes, dakkapel of het renoveren van een compleet huis: Robert Klussendienst is de vakman voor uw renovatie- of verbouwproject. Lees meer.

Riolering

Bent u op zoek naar een vakman die uw riolering kan vervangen, omdat het bestaande riool beschadigd of verouderd is? Schakel dan Robert Klussendienst in om uw riolering te vervangen.

Schilderen en behangen

Heeft u een schilder- of behangklus en wilt u graag dat dit met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd wordt? Schakel dan Robert Klussendienst in. Uw klus zal snel en precies uitgevoerd worden met een optimaal resultaat.

Schuttingen / hekwerken / schuren

Heeft u een mooie tuin, maar is de schutting aan vervanging toe? Robert Klussendienst kan hekwerk of schuttingen plaatsen, bestrating leggen, tuinmeubelen maken of een schuur (ver)bouwen.

Serre

Overweegt u om een serre aan te laten bouwen? Ook daar helpt Robert Klussendienst u graag bij. Door een serre te bouwen creëer je meer leefruimte. Een ander voordeel is dat er in een serre vaak veel glas wordt gebruikt en dus is er sprake van zeer veel lichtinval.

Sloopwerkzaamheden
Het slopen van een muur of schuur kan een riskante klus zijn. Als u de verkeerde muur (een dragende muur) sloopt kan er bijvoorbeeld instortingsgevaar optreden. Het is daarom verstandig om sloopwerkzaamheden door een vakman uit te laten voeren.
Stucen

Heeft u altijd al een strakke professionele afwerking van de muren en het plafond in uw huis gewild? Laat ze dan afwerken door Robert Klussendienst. Stucen is werk voor een echte vakman met oog voor detail. Robert Klussendienst zorgt voor een ongeëvenaarde afwerking en kan u adviseren over de stijl van afwerking die het beste bij uw wensen past.

Tegels

Heeft u tegels die gelegd moeten worden? Het is niet gemakkelijk om tegels te snijden en precies goed te plaatsen, daarom is het verstandig om Robert Klussendienst in te schakelen. Het complete proces van de verwijdering van tegels tot het leggen en afwerken kan Robert Klussendienst voor u uitvoeren.

Timmerwerk
Heeft u timmerwerk maar u beschikt over twee linkerhanden? Of het nu gaat om een hele verbouwing, het plaatsen van een scheidingswand, muur of kozijn. Ook voor het bouwen van wandkasten, inbouw kasten en uitvoeren van hang- en sluitwerk.
Vloeren

Wilt u graag een nieuwe vloer of heeft u die misschien al gevonden? Het leggen van een laminaat-, pvc- of tegelvloer lijkt misschien eenvoudig, maar het is echt precisiewerk. Robert Klussendienst kan u adviseren over de mogelijkheden en prijsverschillen en het materiaal van vloeren.

Voegen

Heeft u een tegelvloer of tegelmuur die echt opnieuw gevoegd moet worden? Laat uw tegels of stenen dan voegen door Robert Klussendienst.

Heeft u hulp nodig bij een van de bovenstaande klussen? Of misschien bij iets dat er niet tussen staat? Stuur dan een bericht! U hoort zo snel mogelijk van mij.
- Robert Kleinsmann
rodith klussendienst robert kleinsmann
Wat mag ik voor u doen?
rodith klussendienst hengelo gevelbekleding
rodith klussendienst hengelo steigerhoutenwand
rodith klussendienst hengelo inbouwkast laten maken
rodith klussendienst hengelo systeemplafond laten maken
rodith klussendienst zolder
rodith klussendienst hengelo garage laten maken
rodith klussendienst hengelo schuur laten maken
rodith klussendienst hengelo sloopwerkzaamheden
rodith klussendienst hengelo zolder